O politici kolačića

Ova izjava o kolačićima objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo. Pročitajte izjavu kako bi shvatili što su kolačići, kako ih koristimo, koje vrste kolačića koristimo, koje podatke skupljamo koristeći kolačiće i kako koristimo te podatke te kako odrediti postavke kolačića. Za više informacija o korištenju, pohranjivanju i čuvanju vaših podataka sigurnima, pogledajte našu Izjavu o privatnosti.U bilo koje vrijeme možete onemogućiti korištenje kolačića na stranici Izjava o kolačićima.Više o nama, kako nas možete kontaktirati te kako koristimo osobne podatke možete vidjeti u našoj Izjavi o privatnosti.Vaša privola odnosi se na ovu domenu: artwist.hr

 

Što su kolačići?

‘Kolačići’ (‘cookies’) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše Internet stranice. To omogućuje našoj stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom vašeg surfanja.Da bi „kolačiće“ mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ treba nam vaša privola.

 

Kako koristimo kolačiće?

Korištenjem ove Internet stranice dajete privolu i pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje.Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene – web stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.

 

Kakve kolačiće koristi artwist.hr?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.Trajni ili spremljeni kolačići ostaju određeno vrijeme na uređaju i nakon zatvaranja internetskog preglednika, ovisno o njihovim postavkama trajanja, ili dok ih korisnik sam ne ukloni.Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kako kontrolirati opcije kolačića?

Ukoliko želite kontrolirati opcije kolačića, idite na “Politika privatnosti i kolačića” na vašem zaslonu. Tako možete kontrolirati postavke i u potpunosti povući privolu.Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali pruža kontrole koje vam omogućuju blokiranje ili brisanje.Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Informacije o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite, kao i na sljedećim poveznicama

www.allaboutcookies.org.

www.youronlinechoices.com